00:00 / 01:28

Nick Bergisch van House of Bergisch uit #Zwanenburg is er één om in de gaten te houden! Van jongs af aan had hij al een duidelijk doel voor ogen: één van de grote ontwerpers binnen de internationale #hautecouture te worden.

Vanaf de middelbare school belandde hij via het ROCvA (opleiding mode maatkleding specialist) bij de Willem de Kooning Academy, waarmee hij de basis legde voor een carrière in de internationale #modewereld.

Ondertussen deed hij al veel ervaring op binnen uiteenlopende segmenten in de #modebranche, waaronder ook een designstage bij de bekende Nederlandse #modeontwerper JANTAMINIAU.

Happy2Meet | Haarlemmermeer bezocht Nick in zijn nu nog kleine maar gezellige atelier, vlak bij zijn ouderlijk huis. Máár ladies & gentlemen, neem van ons aan: De ambities van 'onze' Nick en z'n eigen label zullen hem binnen afzienbare tijd van de #rodeloper in Zwanenburg tot in de grote internationale modehuizen brengen!

Wij zijn in ieder geval al groot fan!

HOE GAAN WIJ TE WERK ? | 

U heeft een product besteld uit onze webshop. Om dit product te verwerken hebben wij tussen de 7 en 14 werkdagen nodig. Waarom? Omdat wij onze producten zelf verwerken, in ons atelier. Dit betekend dat wij speciaal voor uw aan de slag gaan. Daarna wordt het product zoals gewenst thuisbezorgd of kunt u het product afhalen, in ons atelier.

Heeft u vragen, neem dan contact op.

WERKEN BIJ ONS ?  |

Solliciteer nu voor een stage in ons atelier.

Contact klantenservice|

Info@houseofbergisch.com

+31(0)6 300 76 010

Ma-Zo 09.00 - 22.00 uur

Copyright @ 2021 HOUSE OF BERGISCH. All rights Reserved.

0